back to top

VIDEO Educația sexuală și pedofilia: interviu cu dr. Judith Reisman

„Copiii sunt viitorul pentru industria sexului – la fel cum sunt și pentru familie. În cele din urmă, va fi sau una, sau cealaltă”.

Judith Reisman, acum în vârstă de 80 de ani, om de ştiinţă, este cunoscută pentru munca sa de cercetare asupra teoriilor lui Alfred Kinsey (1894-1956), părintele „sexologiei” moderne și fondator al Institutului Kinsey. Acesta a făcut întreaga lume să creadă că încă de la naștere copilul este o „ființă sexuală”. În baza acestei pretenții, sprijinită pe cercetări pseudo-științifice asupra unor copii abuzați sexual de pedofili, s-a clădit teoria modernă a educației sexuale care afirmă că copiii au „drepturi sexuale” și că ei trebuie să beneficieze de educație sexuală cât ai de timpuriu întrucât ei tânjesc să aibă relaţii sexuale încă de când se nasc. Aceste teorii au favorizat răspândirea exponenţială a pornografiei şi a pedofiliei, favorizate prin modificarea drastică a legislației privind infracțiunile sexuale.

În anul 2013, dr. Reisman a conferenţiat în Croaţia. În fața publicului, ea a dezvăluit legăturile dintre iniţiativa introducerii „educației sexuale” şi foarte bogata Fundație Soros şi a afirmat că „educaţia sexuală şi drepturile homosexualilor ascund un program de distrugere a familiei şi de promovare a pedofiliei”.

Vă invităm să urmăriți acest interviu. Cum în România cresc presiunile pentru introducerea „educației sexuale” în școli, părinții români vor găsi desigur foarte utile avertismentele dr. Reisman.

PRO VITA București
PRO VITA Bucureștihttp://www.asociatiaprovita.ro
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

Cele mai citite postări